Hjärtats mobiltelefon del 5

....forts
 

När själafienden skickar sms till ditt hjärtas mobiltelefon så uppmanar den gamla delen i dig att öppna och svara på meddelandet. Se så har han fått dig på fall och din blivande Brudgum blir ledsen.
När du får se din blivande Brudgum svettas blod i Getsemane och bli korsfäst på Golgata för det du lurats av djävulen att göra, får du av den Helige Andes vägledning en ånger för det du gjort och sagt. Med samme Andes kraft får du styrka att radera meddelandena du växlat med djävulen från ditt hjärtas mobiltelefon. Dessa raderas endast med hjälp av Jesu blod som runnit för din skull på Golgata.

Varför hamnar vi så lätt i fall och felsteg? Jo genom att själarnas fiende den svartsjuke djävulen lurar oss att inte öppna eller svara på meddelanden som Jesus skickar. Han får oss till och med att sätta hjärtats mobiltelefon på ljudlös utan vibrator, så att vi inte ens märker när Jesus vill oss något. Ja han gör allt för att vi inte ska lyssna och läsa Guds ord. På så sätt får han oss svaga i brist på himmelsk näring. Sedan när den gamla delen i oss vårt kött ser till så ljudlöst kopplas bort, så ringer djävulen och lurar oss på fall efter fall.

Därför kära unga vän tillsammans med oss äldre, var flitig till att läsa bibeln, skrivna predikningar och att sjunga sions sånger. Var flitig till att lyssna på bön då Guds ord predikas, släck din störande timliga mobiltelefon under predikan så att du inte går miste om vad din blivande himmelska Brudgum har att säga dig. Du vill väl inte gå miste om ditt eget bröllop?

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0